**A tires Dealer sells 2 Tires**

A tire dealer sells 2 tires as much as that paid for 3 tires. He paid $ 240 for a dozen tires. Earnings 12? 3

The dealer make a benefit of $ 120 on 12 tires.

You are watching: A tire dealer sells 2 tires

He offered two tires for 60 and paid because that three. If you main point this value by 6 (2 circles x 6 = 12 circles), you gain 60 360. Subtract the initial purchase amount indigenous 240 ... Get a benefit of $ 120 for every 12 tires.

**A tires Dealer sells 2 Tires**

**A tires Dealer selling 2 Tires**

The dealer payment $ 240 for 12 or $ 60 because that 3 and sells 2 for $ 60 or 12 for 60 360.

Mathematically, this equals a benefit of $ 120.

In the real world, apparer avoids pay leyer, windy services, salaries, taxes, insurance and other fee For about $ 500 a dealer can net roughly $ 25.

12 because that $ 240

$ 240/12 = $ 20 per tires purchase

12/4 = 3 tires

$ 240/4 = $ 60

He payment 60 60 for 3 tires.

2 tires are marketing at $ 60.

$ 60/2 = $ 30 per tire sale

X 30 x 12 = $ 360 full sales value of all tires

$ 360 full income $ 240 total expenses = $ 120 benefit on all tires

**A tires Dealer sell 2 Tires**

Lai_Chu November 2, 2021, 6:12pm #3

**A tires Dealer sell 2 Tires**

You pay $ 240 for 12. You can sell 8 for that amount. That said, that sells them because that 30 each. The bought it because that 20 (240/12). That means a benefit of $ 10 every tire.

There, the would have made a benefit of $ 120 indigenous the revenue of 12.

For example, help

Joseph

Tire sales

Buy $ 240 every dozen = 240/12 = $ 20 per tire.

Price of 1 tires = $ 20

A tires dealer sells 2 tires as lengthy as friend pay for 3 tires.

So the marketing price the 2 tires = the to buy price of 3 tires

Sale price of 2 tires = 3 * 20

= 60

So the offering price the 1 tire = $ 30

Profit native the sale of a dozen tires = (12 * 30) (12 * 20) = 120

Big business, 50% profit.

See more: Who Is China Anne Mcclain Dating Anyone? Who Is China Anne Mcclain Dating

Benefit the سے 12 to 120.

At $ 20.00 per tires ... 2 tires sold at 60.00 ... V a benefit of ten per tire ... Profit is $ 120.00

Do your math homework !!! lol, i"m not great at math, i don"t have actually my prison

**A tire Dealer sell 2 Tires**

home Categories FAQ/Guidelines terms of business Privacy policy

Powered by Discourse, best viewed with JavaScript enabled